Privatlivspolitik

Politik om beskyttelse af personoplysninger

Den 25. maj 2018 trådte en ny persondataforordning i kraft. Forordningen gælder i hele EU og EØS og har til formål at regulere, hvornår og hvordan personoplysninger om medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og andre registrerede må behandles.

Persondataforordningen fordrer bl.a. større åbenhed om, hvem der behandler personoplysninger om registrerede, give registrerede mulighed for at få indsigt i de personoplysninger, der behandles, og give de registrerede mulighed for, at kræve, at urigtige oplysninger rettes, slettes mv. MeeW har, som følge af den nye persondataforordning, udarbejdet en politik om beskyttelse af MeeW-brugeres beskyttelse af personoplysninger.

MeeW tillægger det stor vægt, at MeeW-brugere er tryg ved at anvende tjenesten. MeeWs politik om beskyttelse af personoplysninger indeholder information om, hvordan og hvorfor MeeW indsamler, bruger, lagrer, deler og beskytter oplysninger i relation til MeeW-websitet, MeeW-tjenesten eller eventuelle applikationer (herunder mobilapplikationer) samlet benævnt “tjenesten”, samt MeeW-brugeres vilkår og rettigheder i forbindelse med indsamlingen og brugen af personoplysninger herunder hvordan MeeW-brugere kan opdatere, administrere, eksportere og slette personoplysninger.

Der henvises til MeeWs anvendelsesvilkår I forhold til de generelle definitioner, herunder, men ikke begrænset til, MeeW, tjenesten, brugere mv. som anvendes i MeeWs vilkår og betingelser.

Når du tilgår eller bruger tjenesten samtykker du til, at MeeW, uanset din adgangsmetode og uanset din brugertype, behandler personoplysninger om dig, som angivet i denne politik.

Hvem er dataansvarlig?

Den ansvarlige for behandlingen af dine personoplysninger er:

MeeW ApS

Vesterbrogade 12, 1.th

1620 København V

CVR-nr.: 38455958

Kontaktoplysninger:

Mail: hello@meew.dk.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine oplysninger

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a og artikel 9, stk. 2, litra e og f. Du kan finde persondataforordningen her: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/DA/TXT/?uri=celex%3A32016R0679.  

Når du opretter dig som bruger på tjenesten, samtykker du således til, at MeeW må behandle og opbevare dine personoplysninger i henhold til denne politik.

Hvilke oplysninger indsamler og behandler MeeW?

MeeW behandler flere forskellige kategorier af personoplysninger, herunder, men ikke begrænset til, almindelige oplysninger og følsomme oplysninger, herunder bl.a. navn, adresse, lønforhold, arbejdstid, uddannelse mv. Dette vil være oplysninger, som du selv leverer til tjenesten. Når du bruger tjenesten samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at MeeW stiller en platform til rådighed, som du kan bruge til at slå indhold op, herunder billeder, kommentarer, CV og andet materiale, (“brugerindhold”), på tjenesten. Dette brugerindhold deles offentligt med andre MeeW-brugere. Det betyder, at andre brugere kan søge efter, bruge og dele det brugerindhold, som du gør offentligt tilgængeligt via tjenesten, i henhold til vilkårene og betingelserne i denne politik om beskyttelse af personoplysninger og vores anvendelsesvilkår.

MeeW indsamler indhold og oplysninger som du angiver, når du opretter en MeeW-konto eller opretter eller deler indhold på tjenesten. Dette omfatter, men er ikke begrænset til, mailadresse, telefonnummer, betalingsoplysninger, CVR nummer, billeder, profil tekst, søgekriterier, lokalitet og placering, egenskaber, din time- eller opgavepris, sprogegenskaber samt øvrige oplysninger, som du oplyser via din brugerprofil.

MeeW indsamler indhold og øvrige oplysninger, herunder men ikke begrænset til, oplysninger som du angiver, når du bruger tjenesten samt, når du kommunikerer med andre på tjenesten. Dette omfatter oplysninger om det indhold du opretter, uploader eller modtager fra andre via tjenesten. Det omfatter fx, men er ikke begrænset til, chatbeskeder du skriver og modtager, fotos og andre vedhæftninger du sender eller modtager, opretter eller kommenterer.   

MeeW indsamler også oplysninger om, hvordan du bruger tjenesten, fx den type indhold eller brugere du søger eller interagerer med, herunder, men ikke begrænset til, hyppighed, dine forbindelser på sociale medier, din lokalitet og varighed af og brugen af tjenesten.

MeeW indsamler også kommunikation mellem dig og MeeW. Når du bruger tjenesten samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at MeeW sender dig e-mails om tjenesten, herunder bl.a. bekræftelse af din konto, tilbud, ændringer/opdateringer til funktioner på tjenesten, tekniske bemærkninger og sikkerhedsoplysninger. MeeW skal i den forbindelse gøre opmærksom på, at du ikke kan frabede dig e-mails fra MeeW vedrørende ændringer og opdateringer. Hvis ikke du ønsker at modtage MeeWs e-mails og notifikationer vedr. tilbud og lignende, bedes du sende en mail herom til hello@meew.dk.  

Hvis du bruger tjenesten til køb eller finansielle transaktioner herunder, men ikke begrænset til, køb af premium abonnement, oprettelse af jobannoncer, køb af ansøgere eller andre køb, indsamler MeeW oplysninger om købet eller transaktionen. Disse oplysninger omfatter dine betalingsoplysninger, fx dit kredit- eller debitkortnummer samt andre oplysninger om dit kort, andre konto- og godkendelsesoplysninger samt fakturerings-, forsendelses- og kontaktoplysninger. Yderligere oplysninger vedr. køb af MeeWs produkter kan læses i MeeWs betalingsbetingelser.  

Endelig indsamler MeeW en række tekniske oplysninger om de enheder, du bruger til at få adgang til tjenesten. MeeW indsamler bl.a., men ikke begrænset til, enhedsoplysninger om dit operativsystem, hardwareverson, enhedsindstillinger, typer af navne på filer og software, batteri- og signalstyrke, enhedsidentifikatorer, enhedslokationer herunder konkret geografisk placering og lokaliseringsenheder via GPS, bluetooth eller Wifi. MeeW indsamler også oplysninger om navnet på din enhed, internetudbyder, browsertype, sprog, tidszone, mobiltelefonnummer, ip-adresse mv.

Oplysninger som kan tilgås af andre MeeW-brugere

Formålet med tjenesten er, at MeeW-brugere kan interagere med hinanden, hvad enten dette sker via MeeW-People eller MeeW-jobs.

MeeW skal i den forbindelse gøre dig opmærksom på, at du samtykker til, at de oplysninger, som du selv leverer til tjenesten eller MeeW-brugere i visse tilfælde videresendes og kan tilgås og bruges af andre MeeW-brugere. MeeW opfordrer MeeW-brugere til at overholde reglerne i persondataforordningen (Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679), men MeeW kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle overtrædelser af forordningen eller anden national lovgivning, som knytter sig til behandlingen af dine personoplysninger fra andre MeeW-brugere.

Oplysninger til analyseformål

MeeW bruger analyseværktøjer fra tredjepart til at måle trafik- og anvendelsestendenser for tjenesten. Værktøjerne indsamler oplysninger, som sendes af din enhed eller tjenesten, herunder websider, du besøger, tilføjelsesprogrammer og andre oplysninger, som hjælper MeeW med at forbedre tjenesten. MeeW indsamler og bruger analyseoplysningerne sammen med analyseoplysninger fra andre brugere, så det ikke er muligt at identificere den enkelte bruger.

Cookies og lignende teknologier

Når du besøger tjenesten, bruger MeeW muligvis cookies og lignende teknologier, herunder, men ikke begrænset til, fx pixels, web-beacons og lokal lagring, til at indsamle oplysninger om, hvordan du bruger MeeW, og til at stille funktioner til rådighed for dig.

  • Logfiloplysninger: MeeWs browser rapporterer automatisk logfiloplysninger, hver gang du anmoder om at få adgang til tjenesten. Der rapporteres også logfiloplysninger, når du downloader indholdet af tjenesten til din browser eller enhed. Når du bruger tjenesten, registrerer MeeWs servere automatisk visse logfiloplysninger, herunder din webanmodning, IP-adresse (Internet Protocol), browsertype, henvisende sider og webadresser, antal klik, hvordan du interagerer på tjenesten, domænenavne, destinationssider, viste sider og andre tilsvarende oplysninger. MeeW indsamler også lignende oplysninger fra e-mails, der sendes til dig, som derefter bruges til at spore, hvilke e-mails du åbner, og hvilke links du klikker på. MeeW bruger oplysningerne til at opnå mere nøjagtige rapporteringer og til at forbedre tjenesten.

  • Enheds-id’er: Når du bruger tjenesten fra en mobilenhed, fx en tablet, pc eller telefon, åbner, indsamler, overvåger og lagrer MeeW et eller flere enheds-id’er på din enhed eller på et eksternt lager. Enheds-id’er er små datafiler eller lignende datastrukturer, som gemmes på eller knyttes til din mobilenhed, og som bruges til entydig identifikation af mobileenheden. Et enheds-id kan være data, som gemmes i forbindelse med enhedens hardware, data som gemmes i forbindelse med enhedens operativsystem, eller anden software eller data, som MeeW sender til enheden. Et enheds-id leverer oplysninger til MeeW eller en tredjepart om, hvordan du gennemser eller bruger tjenesten, og gør det muligt at vise rapporter eller tilpasset indhold og annoncer til dig. Nogle af tjenestens funktioner fungerer muligvis ikke korrekt, hvis brugen af enheds-id’er hindres eller deaktiveres.

  • Metadata: Metadata er typisk tekniske data, som knyttes til brugerindhold. Metadata kan f.eks. beskrive, hvordan og hvornår bestemt brugerindhold er blevet indsamlet og af hvem, samt hvordan indholdet er formateret. MeeW indsamler og anvender som udgangspunkt, men ikke begrænset til, metadata i analysemæssig sammenhæng.

Hvad bruger MeeW dine personoplysninger til?

MeeWs overordnede formål med behandlingen af dine personoplysninger er, at dele dine data med andre MeeW brugere, i henhold til tjenestens funktioner samt hele tiden at forbedre og optimere vilkårene for tjenesten og MeeW-brugerne både hvad angår tjenestens formål i sig selv (jobsøgning, optimal match/interaktion mellem mennesker/virksomheder) samt tjenestens teknikaliteter og kommercielle profilering.

MeeW bruger bl.a. de indsamlede personoplysninger til, men ikke begrænset til, at lave undersøgelser, teste funktioner samt analysere data, for at forbedre tjenesten med nye produkter, funktioner, udføre fejlfindingsaktiviteter og lignende.

MeeW indsamler og behandler bl.a. dine personoplysninger med henblik på, men ikke begrænset til, at:

  • ensarte tjenesten på dine forskellige enheder

  • finde ud af hvilket sprog du taler og matche appens layout til dette

  • vise dig annoncer du ville finde interessant

  • matche dig med de korrekte jobs

  • vise dig, hvem du har som fællesvenner fra andre sociale medier

  • give dig adgang til begrænsede og premium funktioner i MeeW

  • udrede crashes og bugs baseret på din brug af appen

  • finde ud af, hvilken type enhed du bruger og hvor ofte du tilgår og bruger vores tjenester

  • til at udvikle nye teknologier

  • beskytte alle brugere imod fejlagtig brug af tjenesterne

  • indsamle cookies og pixel tags for at forbedre din brugeroplevelse

  • udarbejde statistikker/analyser til brug for optimering af tjenestens teknikaliteter samt profilering af tjenesten, både for MeeW-brugere samt eventuelle tredjeparter, fx i markedsføringsmæssig sammenhæng.

MeeWs formål med behandlingen af data er også at være på forkant med de nyeste generelle standarder og trends for UI, UX og design. Således ligger dine data til grund for at skabe en generel bedre oplevelse med tjenesten.

Ud over den særlige brug, som er beskrevet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger, bruger MeeW muligvis de oplysninger, som modtages fra dig, til henholdsvis, men ikke begrænset til, at give dig hurtig adgang til dine oplysninger, når du er logget på, til at verificere login, at undersøge mistænkelig aktivitet, at undersøge overtrædelse af MeeWs vilkår og politikker, at huske oplysninger, så du ikke skal angive dem igen under dit besøg, eller næste gang du besøger tjenesten, at vise personligt tilpasset indhold og oplysninger for dig og andre, herunder eksempelvis onlineannoncer og andre former for markedsføring, at levere, forbedre, teste og overvåge tjenestens effektivitet, at udvikle og afprøve nye produkter og funktioner, at overvåge forskellige parametre, fx samlet antal besøgende, trafik og demografiske mønstre for hele tiden at opdatere tjenesten bedst muligt, at diagnosticere og udbedre teknologiske problemer, at opdatere MeeW-applikationen automatisk på din enhed mv. MeeW bruger også de indsamlede data, til at tilbyde dig genveje og forslag tilpasset din brug.

Lokalitetsoplysninger bruger MeeW blandt andet til, at tilbyde dig forslag mv. hos MeeW-brugere i nærheden af dig eller ved fx at reklamere for at du er i nærheden.

Hvordan opbevares og behandles dine oplysninger?

De oplysninger, MeeW indsamler om dig via tjenesten, gemmes, opbevares og behandles bl.a., men ikke begrænset til, af MeeW og MeeWs leverandører af databehandling, herunder bl.a., men ikke begrænset til, MeeWs associerede selskaber eller tjenesteudbydere. MeeWs associerede selskaber, tjenesteudbydere og leverandører af databehandling er:

MeeWs associerede selskaber og tjenesteudbydere er bl.a.[1].:

  • Stripe. Stripe varetager MeeWs Payment Gateway. Du kan tilgå Stripes vilkår her: https://stripe.com/dk/privacy. Stripes Europæiske hovedkontor ligger på 9th Floot, 107 Cheapside, GB, London – UK.

  • Amplitude. MeeW anvender amplitude i forbindelse med diverse analyser, således vi kan holde os ajour med bugs, crashes, brugeradfærd for udvikling af en brugervenlig tjeneste. Herunder bl.a., men ikke begrænset til, at måle bugs, problemer og crashes i appen. Du kan tilgå Amplitudes vilkår her: https://amplitude.com/privacy. Amplitudes hovedkontor ligger på 501 2nd Street, Suite 100, San Francisco, Californien 94107, USA.

  • Amazon. Amazons AWS servere lagrer MeeWs data. Du kan tilgå Amazons vilkår her: https://aws.amazon.com/privacy/?nc1=f_pr. Amazons Europæiske hovedkontor ligger på One Kilmainham Square, Inchicore Road, Kilmainham, 8 Dublin 8, IRLAND.

  • Freshworks. MeeW anvender Freshdesk i forbindelse med support og kundeservice. Her udveksles informationer mellem MeeW, den pågældende bruger og Freshdesk. MeeW håndterer al data og kommunikation. Freshdesk fungerer udelukkende som tredjepart. Du kan tilgå Freshworks vilkår her: https://bit.ly/2FydT18. Freshworks’ Europæiske hovedkontor ligger på Alte Jakobstraße 85/86, Hof 3, Haus 6, Berlin, Germany 10179.

  • WIX. MeeW anvender Wix.com i forbindelse med indsamling af cookies og tracking af nyhedsbreve. MeeW indsamler disse data til udarbejdelse af analyser, for at sikre en god brugeroplevelse på MeeWs hjemmeside og MeeWs øvrige tjenester. Du kan tilgå Wix’s vilkår her: https://www.wix.com/about/privacy. Wix’s Europæiske hovedkontor ligger på Prinzessinnenstraße, Berlin, Tyskland.

  • Luminos Software. Luminos forestår den tekniske udvikling af MeeW-appen samt øvrige tekniske MeeW tjenester. Luminos sporer og afhjælper bugs, crashes, optimeringsmuligheder, udviklingsmuligheder og andre relevante teknologiske datapoints til at optimere og forbedre UI, UX, design og generel brugeroplevelse. Luminos’ hovedkontor ligger på E Building, 2nd Floor, Strada Gării, Cluj-Napoca 400124, Rumænien.

MeeW, dets associerede selskaber, tjenesteudbydere eller leverandører af databehandling overfører de oplysninger, MeeW indsamler om dig, herunder de personoplysninger, som du selv oplyser ved brug/oprettelse af en MeeW-konto på tværs af landegrænser og dermed på tværs af din jurisdiktion til andre lande eller jurisdiktioner verden over, da MeeW og dets associerede selskaber og tjenesteudbyder, i henhold til ovenstående, geografisk er placeret i forskellige lande. Hvis du befinder dig i USA, Kina, Rusland, eller andre områder, som har love om indsamling og brug af data, der er forskellige fra lovgivningen i Danmark, skal du være opmærksom på, at vi muligvis overfører oplysninger, herunder personoplysninger, til et land eller en jurisdiktion, som muligvis ikke har de samme databeskyttelseslove som din eksisterende jurisdiktion.

Når du tilmelder dig og bruger tjenesten samtykker du til, at der udveksles, bruges og videregives personoplysninger om dig som beskrevet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger i de lande hvor MeeW, dets associerede selskaber eller tjenesteudbydere, har aktiviteter.

Det er kun betroede medarbejdere med arbejdsbetinget behov hos MeeW og hos MeeWs associerede selskaber, tjenesteudbydere eller leverandører af databehandling, der har adgang til de indsamlede personoplysninger.

Hvad gør MeeW for at beskytte dine oplysninger?

MeeW forestår at sikre, at personoplysninger krypteres under transit og opbevaring, og at der det kun er et begrænset antal individer, hvis arbejde nødvendiggør adgang til personoplysninger, der har adgang til disse data.

MeeW tager rimelige skridt (f.eks. gennem anmodning om en entydig adgangskode) til at bekræfte din identitet, før vi giver dig adgang til din konto. Dette sker bl.a. for at sikre, at dine personoplysninger beskyttes bedst muligt. MeeW kan dog ikke beskytte eventuelle oplysninger, du selv overfører til MeeW, eller garantere, at oplysninger på tjenesten ikke tilgås, videregives, ændres eller tilintetgøres, da MeeW er en platform, hvis formål er, at skabe kontakt mellem mennesker/virksomheder. Hvis du matcher eller sender en jobansøgning afsted via tjenesten til en anden MeeW-bruger, indestår MeeW ikke for, at disse MeeW-brugere overholder gældende lovgivning bl.a. men ikke begrænset til, behandling og opbevaring af personoplysninger. MeeW vil dog opfordre til, at alle MeeW-brugere behandler MeeW-brugeres personoplysninger med fortrolighed og i henhold til principperne i denne politik.

MeeW vil til enhver tid anonymisere dine personoplysninger når dette er muligt og formålstjenesligt.

Hvem deler MeeW dine oplysninger med?

MeeW udlejer eller sælger som udgangspunkt ikke dine oplysninger til tredjeparter uden for MeeW, dets associerede selskaber eller tjenesteudbydere uden din accept, undtagen i de specifikke situationer, som fremgår af denne politik, umiddelbart nedenfor.

MeeW deler brugerindhold og dine oplysninger herunder, men ikke begrænset til, oplysninger fra cookies, logfiler, enheds-id’er, lokalitetsdata og data om brug) med enheder, som juridisk tilhører den samme gruppe af virksomheder som MeeW, eller som måtte blive en del af denne gruppe (“associerede selskaber”). De associerede selskaber bruger muligvis oplysningerne til at levere indhold og forbedre tjenesten (herunder gennem analysedata) og de associerede selskabers egne tjenester (herunder ved at give dig en bedre og mere relevant brugeroplevelse).

MeeW deler muligvis også dine oplysninger herunder, men ikke begrænset til, oplysninger fra værktøjer som cookies, logfiler og enheds-id’er og lokalitetsdata med tredjepartsvirksomheder, som hjælper MeeW med at levere tjenesten til dig (“tjenesteudbydere”). Vores tjenesteudbydere får adgang til dine oplysninger i det rimelige omfang, det er nødvendigt for at levere tjenesten.

MeeW deler muligvis også visse oplysninger, herunder, men ikke begrænset til cookiedata, med tredjepartsannoncører, som MeeW samarbejder med. Oplysningerne gør det blandt andet muligt for annoncenetværk fra tredjepart at vise målrettede annoncer, som kan være interessante for dig.

MeeW fjerner de datadele, som kan identificere dig, og deler anonymiserede data med andre parter. MeeW kombinerer muligvis også dine oplysninger med andre oplysninger, så de ikke længere er knyttet til dig, og deler disse aggregerede oplysninger.

MeeW deler muligvis dine personoplysninger  med offentlige myndigheder, herunder bl.a. anklagemyndigheden, politiet, kommuner og SKAT, samt tilsvarende myndigheder i andre jurisdiktioner, der har en saglig og særlig interesse i brugen af de oplysninger, der findes på MeeW, og hvis MeeW er i god tro om, at MeeW er forpligtet til at udlevere disse data i henhold til gældende lov i den pågældende jurisdiktion. Det være sig i form af chatbeskeder, kontaktoplysninger mv.

Når du bruger tjenesten samtykker du til, at du har forstået og accepteret, at dine data kan blive udleveret og delt i henhold til ovennævnte associerede selskaber, samarbejdspartnere og tredjeparter, herunder bl.a. offentlige myndigheder.      

Hvis MeeW sælger eller på anden måde overdrager hele MeeW eller dele af virksomheden eller virksomhedens aktiver til en anden virksomhed (f.eks. i forbindelse med fusion, opkøb, konkurs, opløsning eller likvidation), er dine oplysninger, f.eks. dit navn og din e-mailadresse, dit brugerindhold og andre eventuelle oplysninger, der er indsamlet gennem tjenesten, blandt de elementer, der indgår i salget eller overdragelsen. Dit brugerindhold tilhører fortsat dig. Ved en evt. overdragelse af hele eller dele af virksomheden, er køberen eller erhververen som udgangspunkt forpligtet til at overholde bestemmelserne i denne politik om beskyttelse af personoplysninger.

Sletning af dine personoplysninger

Du kan til enhver tid slette dine personoplysninger ved at logge på din profil via tjenesten, klikke på din profil, åbne dine indstillinger og deaktivere din konto.

MeeW opbevarer dine data så længe du er oprettet som bruger på tjenesten eller så længe det er nødvendigt for opfyldelse af MeeWs formål med at indsamle personoplysningerne, som angivet ovenfor under ”hvad bruger MeeW dine personoplysninger til”.

Oplysninger, som MeeW modtager om dig opbevares muligvis i en længere periode end angivet i denne politik om beskyttelse af personoplysninger, hvis der er indgivet en retlig anmodning eller forpligtelse fra en af ovenstående myndigheder, hvis der på anden måde er anmodet om offentlig undersøgelse, undersøgelse af en mulig overtrædelse af MeeWs vilkår eller politikker eller på anden måde for at forebygge skade, svindel og andre ulovlige aktiviteter.

Behandling af data vedr. brugere under 16 år.

Ved brug af tjenesten, har du accepteret anvendelsesvilkårene hvoraf det fremgår, at man skal være min. 16 år, for at benytte tjenesten, medmindre din nationale lovgivning/jurisdiktion angiver en lavere alder.

MeeW indestår derfor ikke for, at der indsamles og behandles oplysninger fra personer under 16 år uden hjemmel eller forækldresamtykke eller giver sådanne personer tilladelse til at tilmelde sig tjenesten. MeeW foretager som udgangspunkt ikke specifikke søgninger for at identificere brugere under 16 år. Hvis MeeW får kendskab til, at MeeW har indsamlet personoplysninger fra personer under 16 år uden hjemmel eller forældresamtykke, vil MeeW forestå indhentelse af forældresamtykke eller slette brugeren hurtigst muligt.

Hvis du har kendskab til MeeW-brugere under 16 år, eller har oplysninger om at MeeW er i besiddelse af oplysninger om MeeW-brugere under 16 år uden hjemmel eller forældresamtykke, bedes du venligst kontakte os på hello@meew.dk.

Andre websites og tjenester

MeeW er ikke ansvarlig for de fremgangsmåder, der benyttes på andre websites eller tjenester, som er tilgængelige via links på tjenesten, herunder for oplysninger eller indhold på dem. Når du bruger et link til at gå fra tjenesten til et andet website eller en anden tjeneste, gælder MeeWs politik om beskyttelse af personoplysninger ikke for disse websites eller tjenester. Når du gennemser og interagerer med et website eller en tjeneste fra tredjepart, sker dette i henhold til den pågældende tredjeparts egne regler og politikker. Du accepterer således, at MeeW ikke er ansvarlige for og ikke har nogen kontrol med eventuelle tredjeparter, som du giver adgang til dit brugerindhold.

Hvordan kan du selv beskytte dine personoplysninger?

Du kan altid opdatere dine brugerdata via din konto ved at logge på og ændre dine indstillinger

For at sikre den højest mulige sikkerhed, skal MeeW gøre dig opmærksom på, at du til enhver tid er ansvarlig for at hemmeligholde din entydige adgangskode og dine kontooplysninger og for at kontrollere adgangen til e-mails mellem dig og MeeW. Dine privatindstillinger påvirkes muligvis også af ændringer, der foretages til eventuelle sociale medier, som du bruger sammen med MeeW. MeeW kan ikke holdes ansvarlig for andre virksomheders funktionalitet, beskyttelse af personoplysninger, sikkerhedsforanstaltninger mv.

Eventuelle oplysninger eller indhold, som du frivilligt videregiver til tjenesten, herunder, men ikke begrænset til, brugerindhold gøres offentligt tilgængeligt og kontrolleres af de eventuelle privatindstillinger, du angiver. Hvis du vil ændre dine privatindstillinger på tjenesten, skal du ændre dine indstillinger. Når du har delt brugerindhold eller gjort det offentligt, er det muligt for andre at dele oplysningerne videre med andre.

Afhængigt af dine profil- og privatindstillinger kan andre søge i eventuelt brugerindhold, som du gør offentligt, ligesom det er muligt at bruge indholdet i MeeW-API’et. Brugen af MeeW-API’et er underlagt anvendelsesvilkårene for API’et, som omfatter vilkårene i denne politik om beskyttelse af personoplysninger.

Hvis du fjerner oplysninger, som du har slået op på tjenesten, findes der muligvis stadig kopier af indholdet i cachelagrede og arkiverede sider på tjenesten, eller hvis andre brugere eller tredjeparter, som bruger MeeW-API’et, har kopieret og gemt oplysningerne. Det skal bemærkes, at MeeW ikke indestår for eller kan holdes ansvarlig for, at evt. andre brugere som du måtte interagere med via tjenesten, eller som tilgår din brugerprofil og derved bliver bekendt med dine brugeroplysninger, overholder gældende persondatalovgivning.

Dine rettigheder

Efter databeskyttelsesforordningen har du en række rettigheder i forhold til MeeWs behandling af dine personoplysninger. Du har bl.a. ret til indsigt i de oplysninger, der behandles om dig, kende formålet med behandlingen, hvem oplysningerne videregives til, hvor længe oplysningerne opbevares eller de kriterier, der anvendes til at fastlægge tidsrummet, at gøre indsigelse mod behandlingen af oplysninger om dig, at gøre indsigelse mod brug af dine personoplysninger til direkte markedsføring/profilering, at kræve berigtigelse, sletning eller blokering af urigtige eller vildledende oplysninger samt i visse tilfælde, efter opfordring fra dig, at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som findes på www.datatilsynet.dk.

Retten til at trække samtykket tilbage

Du har til enhver tid ret til, at trække dit samtykke til behandling af dine personoplysninger tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på hello@meew.dk.  

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af MeeWs behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og frem til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

MeeW skal gøre opmærksom på, at din brug af tjenesten forudsætter dit samtykke, som ovenfor anført. Såfremt du trækker dit samtykke tilbage, vil det således derefter ikke være muligt at tilgå tjenesten.

Hvad sker der med dine data når du sletter din konto?

Når din konto er blevet lukket eller deaktiveret, gemmer MeeW, dets associerede selskaber og MeeWs tjenesteudbydere dine oplysninger (herunder dine profiloplysninger) og dit brugerindhold i en periode af minimum 6 måneder med henblik på sikkerhedskopiering, arkivering og/eller kontrol.

Hvis du har foretaget køb via tjenesten, opbevares oplysninger i forbindelse med dine køb i op til 5 regnskabsår efter købet jf. bogføringsloven.

Dine oplysninger slettes eller anonymiseres, når der ikke længere vurderes, at være et sagligt behov for at opbevare dine personoplysninger.

Dine persondata vil i særlige tilfælde opbevares længere tid end ovenfor anført. Læs mere herom i afsnittet om ”sletning af dine personoplysninger” ovenfor.

Sådan kontakter du os om en afdød bruger

I tilfælde af en MeeW-brugers død bedes du kontakte os på hello@meew.dk. MeeW håndterer typisk henvendelser af denne type via e-mail. Hvis MeeW har brug for yderligere oplysninger, kontakter MeeW dig på den e-mailadresse, du har angivet i din anmodning.

Ændringer til MeeWs politik om beskyttelse af personoplysninger

MeeW forbeholder sig ret til løbende at foretage ændringer eller opdateringer til denne politik om beskyttelse af personoplysninger. MeeW opfordrer dig derfor til at gennemse politikken med jævne mellemrum. MeeW underretter dig om eventuelle ændringer eller opdateringer, efter omstændighederne, hvor disse vurderes at være væsentlige. Med din fortsatte brug af MeeW eller tjenesten, efter ændringer til politik om beskyttelse af personoplysninger, accepterer du disse ændringer.

Du accepterer, at MeeW har ret til at underrette dig om opdaterede vilkår gennem opslag af dem på tjenesten, og at du, hvis du bruger tjenesten efter ikrafttrædelsesdatoen for de opdaterede vilkår, accepterer de opdaterede vilkår. De opdaterede vilkår træder i kraft, når de slås op, eller på en eventuel nærmere fastsat dato, som måtte være angivet i de opdaterede vilkår, og gælder for din brug af tjenesten fra det pågældende tidspunkt.

Ikrafttrædelsesdatoen for disse vilkår er den 25. maj 2018. Disse vilkår er oprindeligt skrevet på dansk. I tilfælde af konflikt mellem den danske version og en eventuel oversat version, er den danske version gældende.

Klageadgang

Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personoplysninger, kan du henvende dig til MeeW. Hvis du ikke er enig i MeeWs besvarelse af din klage, kan du indgive en klage til din nationale tilsynsmyndighed jf. persondataforordningens artikel 77. I Danmark er tilsynsmyndigheden Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk. Du har også mulighed for, at indbringe sagen for de nationale domstole. Se dog MeeWs anvendelsesvilkår vedr. lovvalg og værneting.

Ikrafttrædelsesdatoen for disse anvendelsesvilkår er den 25. maj 2018. Disse anvendelsesvilkår er oprindeligt skrevet på dansk. I tilfælde af konflikt mellem den danske version og en eventuel oversat version er den danske version gældende.​

Pin It on Pinterest