Download gratis

JOB
Ansøg job med et swipe.
OPGAVER
Tilbyd din hjælp til enhver opgave og tjen penge.
MENNESKER
Find hjælp til enhver opgave, service eller projekt 24/7.
NETVÆRK
Forbind. Netværk. Socialiser.

Ansøg job med et swipe.

MeeW Jobs er en social, innovativ, enkel og gratis beskæftigelses platform. Som jobsøgende, kan du søge blandt tusindvis af jobs og ansøge hurtigere end nogensinde før. Slut med emails, lange ansøgninger og at komme sidst i køen.

Virksomhed.

Som virksomhed annoncerer du dine ledige stillinger fra jeres eget dashboard eller via en API integration fra jeres egne websites. Læs mere her.

En effektivisering af job og rekrutterings processen, som sparer virksomheder tusindvis af kroner og ansøgere en masse tid.

Velkommen til et globalt jobmarked.

DOWNLOAD GRATIS

Tilbyd eller find hjælp privat.

Søg, swipe, indgå aftaler og tjen penge.

MeeWs mange muligheder er til for at finde og indgå aftaler privat. Vi kalder det for en kompetence-markedsplads. Tilbyd, hvad du er god til eller lad andre finde dig.

Et Professionelt Netværk.

Er du freelancer, søger projektansættelse eller blot ønsker at tilbyde dine kompetencer og tjene lidt ekstra hver måned, er MeeWs Professionelle Netværk svaret.

Arbejde når du vil og fra hvor i verden du vil.

MeeW People er skabt for at tillade mennesker at arbejde når de vil og fra hvor i verden, de vil. Sådan som arbejdsmarkedet burde være.

Fremtiden er nu.

Velkommen til en digital metamorfose af arbejdsmarkedet.

 

 

FUNKTIONALITETER

job

Søg og ansøg jobs med et swipe. At finde et arbejde har aldrig været nemmere.

opgaver

Find hjælp til hverdagens opgaver, eller udfør opgaver for andre. Join et univers af freelancere, frivillige, projektarbejdere og andre, som ønsker at arbejde, når det passer dem.

netVÆrk

Byg din karrere med MeeW. Match med din næste arbejdsgiver, udvid dit netværk eller din vennekreds. MeeWs sociale netværk er for alle.

gratis tilmelding

MeeW er gratis at bruge, og vil altid være det. Du har altid mulighed for at opgradere til premium, hvis du ønsker flere funktioner.

freelance

Få adgang til freelancere via MeeW appen, som er tilgengæglig til både iOS og Android.

frivillig og velgørenhed

Tilbyd dine egenskaber til virksomheder og private, som har brug for din hjælp. Alle har brug for en hjælpende hånd engang imellem – vis at du er klar til at hjælpe NGO’er og privatpersoner.

Pin It on Pinterest